Havazás helyett inkább napsütés lesz

időjárás
2021 december 18., 08:32

A déli órákig többnyire gyengén vagy közepesen felhős időre számíthatunk, reggel, délelőtt a felhőátvonulások mellett több órára kisüt a nap - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Kora délutántól északkelet, észak felől vastagabb melegfronti felhőzet helyeződik fölénk, amelyből estefelé az északkeleti tájakon gyenge vegyes halmazállapotú csapadék már lehet. Az északnyugati, északi szél a Dunántúlon, illetve északkeleten erős, olykor viharos lesz, majd délutántól fokozatosan veszít erejéből a légmozgás. A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 5 fok körül várható. Késő estére jobbára -1 és +5 fok közötti értékek valószínűek. (met.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.