Orbán Viktor kolbásszal teli szájjal: Élek!

életmód
2021 december 18., 18:00
comments 17

Magyarország miniszterelnöke december 16-án 500 kiló kutyakaját vitt el személyesen egy ürömi állatmenhelyre, ahol – mint friss videójából kiderült – nemcsak a kutyákkal parolázott, hanem az otthon dolgozóival és azok ismerőseivel is.

Orbán Viktor ugyanis először bekapott egy kis sült kolbászt, majd üdvözölte facetime-on keresztül egyik menhelyi dolgozó ismerősét, akinek kérdésére, hogy hogy van, a miniszterelnök kolbásszal teli szájjal, rekedt hangon azt válaszolta:

„Élek! Az én szakmámban az már nagy dolog. Életben vagyok!”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.