Rod Stewart bűnösnek vallotta magát, amiért megütött egy biztonsági őrt

bulvár
2021 december 18., 15:42
comments 5

Rod Stewart és fia, Sean Stewart mindketten bűnösnek vallották magukat, miután testi sértés miatt vádat emeltek ellenük, amiért 2019-ben egy floridai hotelben megütöttek egy biztonsági őrt.

A BBC cikke szerint ügyük nem is kerül bíróságra, nem kerülnek börtönbe, pénzbüntetést sem kell fizetniük, és próbaidőt sem kapnak.

Az énekest és fiát 2019 szilveszterén tartóztatták le, miután megpróbáltak bejutni egy buliba, de a biztonsági őr nem engedte őket. Ezért szóváltásba keveredtek, majd egy ponton Rod Stewart egy náci karlendítés után Hitler-bajszot mutatott az őrnek – feltehetően annak szigorú viselkedése miatt –, majd ököllel arcba verte, miután az rátámadt a fiára.

Rod Stewart bocsánatot kért a történtek miatt. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt