A nap képe: szuri után pacsi a dokival

járvány
2021 december 19., 13:00

Fotóriportot közölt a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórházban kialakított oltópontról, közelebbről egy fiú beoltásáról az MTI. December 15-én országosan megkezdődött az 5-11 év közötti gyermekek immunizálása, az érintett korosztályból első körben 69 ezren kaphatják meg a Pfizer-BioNTech vakcináját.

photo_camera Felszív, Fotó: Vajda János/MTI/MTVA
photo_camera betol, Fotó: Vajda János/MTI/MTVA
Egy fiú pacsizik az orvossal, miután beoltották a Pfizer-BioNTech koronavírus elleni oltóanyagának gyerekek oltására alkalmas változatával Miskolcon 2021. december 19-én
photo_camera kész. Fotó: Vajda János/MTI/MTVA
photo_camera Oltás után egy kicsit még várni kell a rendelőben. Fotó: Vajda János/MTI/MTVA

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.