Árpa Attila nem érti, miért 65 perc alatt érkezett meg a mentő az édesanyjához

Egészségügy
2021 december 22., 11:09
comments 15

Árpa Attila a Facebook-oldalán fakadt ki, amiért orvosi segítségre szoruló édesanyjához hosszú várakozás után ért ki a mentő.

tegnap édesanyám elesett, beütötte a fejét. Sok vért veszített. 12-dik kerület. Azonnal mentőt hívtunk. A mentő 65 perccel később megérkezett. Aztán a fiumei úti kórházba vitték, át a városon. Nem, nem a Szent János kórházba, ami 5 percre volt a baleset helyszínétől. Míért? Mert a Szent Jánosban keddenként nem üzemel a sürgősségi. Egyszerűen nem értem

- idézte a színész-rendező bejegyzését a hvg.hu.

Árpa Attila szerint a magyar egészségügy egy k*baszott katasztrófa. "Minden tiszteletem az orvosoké, mentőké, ápolóké. Ők megtesznek mindent, ami tőlük telhető. Le a kalappal. De azok, akik hagyták, hogy ilyen szarban legyen és maradjon az egészségügyünk, na azok is várjanak majd 65 percet a mentőre, ha legközelebb baj van" - végződik a bejegyzés.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.