Egy férfi a jelek szerint rendszeresen agyba-főbe verheti Magyarország legfelső vezetését, mégsem állítja meg senki

rejtély
2021 december 23., 05:14
comments 28

Észre sem vette az ország, de egy MSZP-közeli politikai oldal, a Balra Magyar rendszeresen arról számol be, hogy – a címek alapján – Juszt László, a 69 éves riporter többször is agyba-főbe verte Magyarország legfelső vezetését, mégsem állítja meg senki. Ilyen brutális balos terror még sosem volt Magyarországon.

Először még csak a verbális agresszió ment.

Aztán jött az ámokfutás, a fizikai erőszak.

És nem csak Juszt László kezdett aprításba, nem csoda, hogy Orbánék őrjöngenek (néha örjöngenek).

Teljesen érthetetlen, hogy a kétharmados felhatalmazású kormány miért nem tesz semmit, vagy legalább a védett személyeket miért nem védik meg a rendvédelmi szervek.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.