Fegyveres próbált betörni a brit királynőhöz a windsori kastélyba

bűnügy
2021 december 25., 18:02

Egy 19 éves southampton-i fiatalt tartóztattak le a windsori kastély látogatók elől elzárt területén szombaton. A királyi család épp ott karácsonyozott együtt. A férfinél valamilyen fegyver is volt a rendőrök szerint, de nem jutott messze. Perceken belül elfogták.

A képen nem a behatoló, hanem Károly herceg és felesége, Kamilla szombaton, amikor megérkeztek a kastélyba.
photo_camera A képen nem a behatoló, hanem Károly herceg és felesége, Kamilla szombaton, amikor megérkeztek a kastélyba. Fotó: JONATHAN BRADY/AFP

A londoni rendőrség behatolás és birtokháborítás miatt folytat vizsgálatot a fiatal ellen. A kastélyban II. Erzsébeten kívül a fia, Károly és felesége, Kamilla is ott volt, akiket értesítettek az esetről.

(Guardian)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.