A távolságtartási végzés ellenére bemászott a volt élettársához egy férfi Kaposváron

bűnügy
2021 december 27., 12:45

A 38 éves férfi korábban már bántalmazta volt élettársát, majd december 26-án - annak ellenére, hogy a hatóság távoltartást rendelt el - visszatért a nő kaposvári otthonához. Bemászott a kerítésen, de amikor meghallotta, hogy hívják a rendőrséget, elhagyta az ingatlant. A kaposvári körzeti megbízottak a helyszín közelében elfogták és előállították a Kaposvári Rendőrkapitányságra, majd szabálysértési őrizetbe vették. A férfi ellen a Kaposvári Rendőrkapitányság távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt indított szabálysértési eljárást.

Szóbeli, lelki, fizikai bántalmazás, vagy szexuális erőszak esetén a 112-es központi segélyhívó telefonszámon lehet bejelentést tenni.(police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt