Szenteste családon belüli erőszakért elvitték a rendőrök Alex Jones feleségét

család
2021 december 27., 13:23

A szélsőjobboldali összeesküvés-elméletek hírhedt terjesztőjét, Alex Jonest a hatósági iratok szerint megverhette a felesége szenteste, ezért a nőt letartóztatták családon belüli erőszak vádjával, ami Alex Jones szerint „gyógyszeres egyensúlyhiányból” fakadt.

Alex Jones bohóckodik
photo_camera Alex Jones bohóckodik

A seriff helyettesei péntek este 20:45 körül őrizetbe vették Erika Wulff Jonest, és egy austini börtönbe zárták. A börtönbejegyzések szerint a 43 éves nő bántalmazta egy családtagját, és ellenállt a hatósági intézkedésnek. Szombat délután sem kapott óvadékot.

Az Infowars alapítója és vezetője azt mondta, magánügyről van szó, nincs köze a politikai nézeteikhez, és szereti a feleségét. (Yahoo)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.