Egy angol pasas indiai étterembe ment karácsonykor, aztán reklamált, hogy nincs „hagyományos” angol menü

mindenkinek elment az esze
2021 december 28., 09:05
comments 1

Egy angol férfi egy indiai étterembe vitte a családját karácsony este a Manchester közeli Buryben, majd kiakadt, hogy az étterem elrontotta a gyerekei karácsonyát, mert csirkemellet és sült krumplit hoztak ki nekik.

A férfi és párja indiait rendeltek, a négy gyereknek pedig „hagyományos karácsonyi vacsorát” kértek. Trip Advisoron és Facebookon így háborgott: „Micsoda vicc ez az étterem. Elrontották a gyerekeink karácsonyát a saját szeszélyük miatt”.

Hagyományos angol karácsonyi vacsora, tortaként megörökítve.
photo_camera Hagyományos angol karácsonyi vacsora, tortaként megörökítve. Fotó: OLI SCARFF/AFP

Csakhogy a Ruposhi étterem közölte, hogy már karácsony előtt tájékoztatták a vendégeiket: idén érdeklődés hiányában nem készítenek hagyományos angol karácsonyi vacsorát. Olyan kevesen jelezték ugyanis, hogy azt kérnének, hogy nem érte volna meg a fáradságot.

A férfi posztjai nem arattak osztatlan sikert, különösen azok körében, akik ismerik az éttermet. Több százan reagáltak rá, többen azt írták, csodálatos ott az indiai étel, de eszükbe nem jutna ott hagyományos angol vacsorát rendelni, ha azt akartak, miért nem mentek inkább egy pubba? Jó a kérdés. (Manchester Evening News)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.