Japánban közlekedési káoszt okozott a hó

2021 december 28., 09:33
comments 1

Japánban több mint 100 belföldi repülőjáratot állítottak le vasárnap az ország északi és nyugati részén a sűrű havazás miatt. A havazás karácsonykor kezdődött, és az előrejelzések még több havat mondanak.

photo_camera Fotó: KEN SATOMI/The Yomiuri Shimbun via AFP

Hétfőn délután az egyik japán légitársaság, az ANA Holdings 79 járatot törölt, ami 5100 utast érintett. A Japan Airlines pedig 49 járatot törölt, ez 2460 utast érint.

photo_camera Fotó: MASAHIRO SUGIMOTO/The Yomiuri Shimbun via AFP

Karácsonykor világszerte több repülőjáratot is töröltek, azokat viszont zömmel nem az időjárás, hanem az omikron-variáns terjedése miatt. (BBC/CNN)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt