Újabb adag ónos eső jön, szilveszterkor pedig 16 fokban lehet az utcán bulizni

időjárás
2021 december 28., 07:06
comments 1

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint ma ónos eső és hó is eshet. Ónos eső leginkább a késő délutáni óráktól az Alföld északi felén és a főváros térségében eshet, az Északi-középhegységben estétől pedig újabb havazás kezdődik, amit aztán többfelé fagyott eső és ónos eső vált majd. A térségben kedd éjfélig összesen 3-4 centi friss hó eshet, de sokáig nem fog megmaradni, mert a következő napokban irdatlan módon melegedik majd az idő.

Az előrejelzések szerint pénteken, szilveszterkor akár 16 fokos meleg is lehet, az Időkép szerint éjszaka viszont egy hidegfront hatására megerősödik, több helyen viharossá fokozódik majd az északnyugati szél. Vagyis egy darabig simán lehet kiskabátban is bulizni az utcán, de idővel érdemes lesz hazamenni melegedni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt