Újabb adag ónos eső jön, szilveszterkor pedig 16 fokban lehet az utcán bulizni

időjárás
2021 december 28., 07:06
comments 1

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint ma ónos eső és hó is eshet. Ónos eső leginkább a késő délutáni óráktól az Alföld északi felén és a főváros térségében eshet, az Északi-középhegységben estétől pedig újabb havazás kezdődik, amit aztán többfelé fagyott eső és ónos eső vált majd. A térségben kedd éjfélig összesen 3-4 centi friss hó eshet, de sokáig nem fog megmaradni, mert a következő napokban irdatlan módon melegedik majd az idő.

Az előrejelzések szerint pénteken, szilveszterkor akár 16 fokos meleg is lehet, az Időkép szerint éjszaka viszont egy hidegfront hatására megerősödik, több helyen viharossá fokozódik majd az északnyugati szél. Vagyis egy darabig simán lehet kiskabátban is bulizni az utcán, de idővel érdemes lesz hazamenni melegedni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.