Koronavírusban halt meg a holland oltásellenesek szószólója

járvány
2021 december 29., 17:17
comments 7

Robin Fransman a hónap elején jelentette be, hogy pozitív lett a koronavírus tesztje, pedig az 53 éves holland közgazdász eddig arra építette a karrierjét, hogy kritizálta a lezárásokat, megkérdőjelezte a vakcinák hatékonyságát és összeesküvés-elméleteket terjesztett a közösségi oldalakon. Fransman februárban alapította meg a Herstel-NL nevű szervezetet, ami a lezárások ellen tiltakozott.

photo_camera Robin Fransman

Nem is oltatta be magát, de novemberben a Twitteren azt írta, hogy az oltásra a sérülékeny embereknél szükség lehet. Úgy látszik, neki sem ártott volna, mert ahogy december 3-án pozitív lett a COVD-tesztje, hamarosan kórházba került, kedden pedig meghalt. (TheSun)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.