Az influenszer, aki táncolás közben literszámra önti a parfümöt a saját szemébe

INTERNET
2021 december 30., 08:43

Bizonyára sokan ismerik már Aaron Marinót, a rohadt idegesítő „alfahím” influenszert, aki arról üvöltözik, hogyan kell a legkirályabb faszinak lenni.

link Forrás

Nyugalom, ez a cikk nem róla szól, hanem a szintén nagyon idegesítő, de valahogy sokkal szórakoztatóbb és – a szemünk előtt kibontakozó őrület ellenére – néha már-már egy kicsit szimpatikus, másik (ál)macsó figuráról, Jeremy Fragrance-ről, akinek sajnos csak negyedakkora a Youtube-csatornája (1,68 millióan követik), bár Tiktokon ő vezet (3,3 milliós tábora van). A két férfi természetesen már szerepelt közös videóban.

A Los Angelesben élő, 32 éves, lengyel származású német parfümszakértő vagy inkább -fanatikus Daniel Sredzinski alapvetően kölniket tesztel és ajánl különböző alkalmakhoz és szempontok alapján, például munkához, randira, ételekhez, utazáshoz, szexhez stb., közben pedig Ace Venturát megszégyenítő módon ripacskodik:

link Forrás

Rengeteget táncol émelyítően sűrű parfümfelhőben:

link Forrás

Rendszeresen feszít félmeztelenül:

link Forrás

Néha már olyan, mintha Istenes Bence, Dablty és Pumped Gabo kokainfüggő testvére szerepelne a Jackassben:

link Forrás

A hajnali edzés részeként beszalad az 5 fokos óceánba:

link Forrás

New Yorkban pedig 1 óra alatt lenyomott 1000 fekvőtámaszt egy fehér öltönyben (de amikor valamit elbénázik, amúgy is azzal szokta magát büntetni, hogy ott helyben egykezes fekvőket kezd el nyomni):

link Forrás

De zenél is, ami miatt olyan, mint egy újgenerációs, még kellemetlenebb David Hasselhoff:

link Forrás

Korábban egyébként táncos volt, majd popsztárkodással is próbálkozott:

link Forrás

És – az elvileg keresztény agglegény – rögeszmésen sokszor említi, hogy maszturbál, de nem fejezi be, így tartja magasan a tesztoszteronszintjét a forgatáshoz:

link Forrás

Akinek van 20 perce, annak ajánlom az élettörténetéről szóló videót, komoly érzelmi hullámvasút, és kiderülnek belőle súlyos részletek a múltjából, például:

  • a meleg közösségben olyasmikbe ment bele, amikbe nem kellett volna,
  • majd amikor meghalt az apja, aki gyerekkorában sokat verte,
  • még pénzügyileg is padlóra került,
  • ráadásul beperelte egy nő nemi erőszakért (és nagyon úgy tűnik, nem volt teljesen ártatlan az ügyben, de annyira nem, hogy hazudott is a bíróságon),
  • végül pedig ideg-összeroppanást kapott, elsírta magát egy repülőtéren.
link Forrás

De a profi showman még a saját nyomorát is kizsákmányolja: a védtelennek tűnő pillanataiban is látványosan komolyan vehetetlen ripacsként beszél arról, hogy amikor kemény akar lenni, nem húz alsónadrágot, aztán elsírja magát azon, hogy nők azért sminkelik magukat, hogy szépek legyenek. Máskor pedig mindezt ilyen egyszerűen mondja el, mintha valamiféle pszichózisban szenvedne:

link Forrás

Jeremy Fragnance egyébként azzal is szokott készülni a parfümtesztekre, hogy odaguggol a virágokhoz, és elkezdi vadul beszívni a levegőt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.