99 éves korában elhunyt Betty White, az Öreglányok színésznője

2021 december 31., péntek 20:14

Elhunyt Betty White színésznő, komikus, amerikai ikon, akit leginkább a Golden Girls (magyarul Öreglányok címen futott) Rose-aként ismert a világ. A sorozat 1985 és 1992 között futott. A hírt megerősítette a színésznő sajtósa.

White január 17-én lett volna 100 éves. A vírus kitörése óta nem nagyon hagyta el az otthonát. Az otthonában halt meg, nem volt beteg, valószínűleg egyszerűen elaludt. Múlt héten még arról beszélt a People magazinnak, nagyon szerencsés, hogy ilyen jó egészségnek örvend és ilyen jól érzi magát ennyi idősen.

Betty White 2012-ben. Fotó: BRIAN TO/Getty Images via AFP

Karrierjét még 1939-ben kezdte, így a médiában nőként neki volt eddig a leghosszabb karrierje a világon. Eleinte rádióban dolgozott, saját műsora is volt. 1949-től váltott a tévézésre, egy varietéműsorban kezdett, melynek később műsorvezetője is lett.

Fontos komikusi szerepe volt a Mary Tyler Moore Showban, aztán saját műsort is kapott. Összesen mintegy 115 szerepe volt élete során.

(TMZ)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt