99 éves korában elhunyt Betty White, az Öreglányok színésznője

GYÁSZ
2021 december 31., 20:14

Elhunyt Betty White színésznő, komikus, amerikai ikon, akit leginkább a Golden Girls (magyarul Öreglányok címen futott) Rose-aként ismert a világ. A sorozat 1985 és 1992 között futott. A hírt megerősítette a színésznő sajtósa.

White január 17-én lett volna 100 éves. A vírus kitörése óta nem nagyon hagyta el az otthonát. Az otthonában halt meg, nem volt beteg, valószínűleg egyszerűen elaludt. Múlt héten még arról beszélt a People magazinnak, nagyon szerencsés, hogy ilyen jó egészségnek örvend és ilyen jól érzi magát ennyi idősen.

Betty White 2012-ben.
photo_camera Betty White 2012-ben. Fotó: BRIAN TO/Getty Images via AFP

Karrierjét még 1939-ben kezdte, így a médiában nőként neki volt eddig a leghosszabb karrierje a világon. Eleinte rádióban dolgozott, saját műsora is volt. 1949-től váltott a tévézésre, egy varietéműsorban kezdett, melynek később műsorvezetője is lett.

Fontos komikusi szerepe volt a Mary Tyler Moore Showban, aztán saját műsort is kapott. Összesen mintegy 115 szerepe volt élete során.

link Forrás

(TMZ)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.