Bödőcs Tibor szilveszteri meséjében a Gazda, Zsolti, Janó, Lőrinc és Andi Moszkváig üldözi a csodadisznót

humor
2021 december 31., 16:29
comments 6

Bödőcs Tibor humorista szilveszter napján tette közzé „A csodadisznó” című hangjátékot. Ebben egy nagyon ismerős hanghordozású Gazda szervez disznóvágást, hogy megegyék az István király által kitenyésztett, ezer évet is túlélő csodadisznó örök életet adó máját. A sertés megszökik, a Gazda uccu neki, üldözőbe veszi, segítségére van Zsolti, a fővadász, Janó, a környezettudatos főispán, a szelíd szavú Lőrinc kincstárnok, meg neje, Andi. A mesemondó egy bizonyos Szamóca álnevű illető.

link Forrás

Bödőcs Tiborral új könyve apropóján nemrég Plankó Gergő beszélgetett a 444 podcastjában: Nem vagyok semmilyen ista, hanem humorista

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.