Meghalt a kiskunmajsai horgásztóba zuhant siklóernyős

baleset
2021 december 31., 12:38

Meghalt a kórházban pénteken az a siklóernyős, aki csütörtökön a kiskunmajsai horgásztóba zuhant – erősítette meg az MTI-nek Ördögh Csaba, a Kiskunhalasi Semmelweis Kórház orvosigazgatója.

photo_camera Fotó: Donka Ferenc/MTI/MTVA

A balesetet látta egy horgász, aki szerint először úgy tűnt, hogy a Majsa-tó mellé fog leszállni a férfi, aki később irányt váltott és a tó közepébe, a másfél méteres vízbe zuhant. Egy csónnal azonnal a segítségére sietett, de addigra a férfi elmerült a vízben. A horgász a víz alól húzta ki és tartotta a siklóernyőst, míg a parton lévők segítséget hívtak. A helyszínre érkező helyi hivatásos és önkéntes tűzoltók segítségével emelték ki a tóból a férfit, akit a mentők válságos állapotban szállítottak a kiskunhalasi kórházba.

A 33 éves férfi balesetének körülményeit a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság vizsgálja. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.