Jeff Bezos és családja világítós cipőkkel és flamingós öltönyökkel szilveszterezett

buli
2022 január 02., 14:53
comments 2

Jeff Bezos – az Amazon volt elnök-vezérigazgatója, az űripari Blue Origin alapítója, egyben a világ második leggazdagabb embere – Instagramja szerint családjával, pontosabban barátnőjével, Lauren Sanchezzel annak fiával és pár baráttal bulizta át magát az újévbe.

A Daily Mail szerint ott volt Tony Gonzalez NFL sztár és Bezos öccse, Mark Bezos is. Utóbbival Bezos össze is öltözött egy fotó erejéig: tigriscsíkos öltönyben és világítós talpú cipőben örültek egy medence mellett Saint-Barthélemy szigetén.

Bezos posztjában úgy fogalmazott, „az új év remek alkalom arra, hogy számot vessünk, és hogy a személyes fejlődésre, megújulásra és újjászületésre összpontosítsunk, valamint arra, hogy életünk minden egyes pillanatára odafigyeljünk”.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt