Lionel Messi koronavírusos

járvány
2022 január 02., 13:39

Lionel Messi egyike annak a négy Paris Saint-Germain (PSG) játékosnak, akinek pozitív lett a koronavírustesztje, ezt vasárnap közölte a klub. A másik három játékos Juan Bernat, Sergio Rico és Nathan Bitumazala.

Lionel Messi, a PSG hétszeres aranylabdás argentin játékosa
photo_camera Lionel Messi Fotó: FRANCK FIFE/AFP

A csapat közleménye szerint a játékosokat elkülönítették és megfelelő ellátásban részesülnek. A PSG hétfőn a Vannes ellen lép pályára a Francia Kupa 32. fordulójában, ezek szerint Messi nélkül.

Franciaországban pénteken 232 200 új koronavírusos megbetegedést regisztráltak, az ország egészségügyi minisztériuma szerint ez a legmagasabb napi szám Európa-szerte a járvány kezdete óta. (CNN)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.