Irán-párti hekkerek támadták meg a Jerusalem Postot

külföld
2022 január 03., 06:43
comments 8
photo_camera Fotó: Twitter

Hekkertámadás miatt nem volt elérhető hétfő reggel a Jerusalem Post című, angol nyelvű izraeli lap weboldala.

A címlap helyett egy piros gyűrűből előtörő ballisztikus rakéta fogadta a látogatókat, Kászim Szulejmánira, az iráni titkosszolgálat egykori vezetőjére utalva, akivel két éve ezen a napon végeztek az amerikaiak. Válaszul Irán iraki amerikai támaszpontokat bombázott.

A Jerusalam Post ennek megfelelően Irán-párti hekkerekről ír, azzal együtt, hogy nem világos, irániak-e egyáltalán, vagy hogy az állam támogatta-e őket. A lap szerint a támadás egyben közvetlen fenyegetés Izraellel szemben is.

photo_camera Megemlékezés Iránban Fotó: MURTADHA AL-SUDANI/Anadolu Agency via AFP

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt