Műfegyvert lóbálva riogatta a bulizókat egy somogyi férfi szilveszterkor

bűnügy
2022 január 04., 14:26
comments 1

Spagettiwesterné alakult egy szilveszteri buli a Somogy megyei Vésén. A bonyodalom itt is a klasszikus felállásból indult: két férfi összeszólalkozott. Bár először úgy tűnt, hogy a konfliktust sikerült tárgyalásos úton rendezniük, éjfél előtt egy órával az egyik férfi mégis feldúltan távozott a buliból, majd néhány perc múlva egy pisztolyutánzattal a kezében tért vissza, hogy pontot tegyen a vita végére.

photo_camera Fotó: Batta Zsolt Iván/police.hu

Mivel a nála lévő tárgyról a helyszínen nem lehetett egyértelműen megállapítani, hogy igazi fegyver-e, a jelenlévő bulizók közt nagy riadalmat keltett. Végül a házigazda gyors közbelépéssel elejét vette a további inzultusnak.

A lefegyverzett fiatal elfutott a helyszínről. Az rendőrök a 20 éves férfit január 3-án Szenyérről állították elő, majd a nyomozók felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt