Real Life Home Alone: Egy arizonai pár egy hónapra magára hagyta a 11 éves gyerekét az ünnepek alatt

mindenkinek elment az esze
2022 január 04., 07:06
comments 1

Gyerekbántalmazással vádolnak egy arizonai házaspárt, mivel a hatóságok szerint az ünnepek alatt egy hónapra felügyelet nélkül hagyták otthon a 11 éves fiukat - írja az NBC.

A szülők, akik otthon hagyták a gyereket.
photo_camera A szülők, akik otthon hagyták a gyereket. Fotó: Cochise County Sheriff's Office

A 34 éves anyát és a 40 éves apát múlt hét szerdán vették őrizetbe Elfridában, Cochise megyében, amikor végre hazaértek.

A gyereket december 12-én találták meg otthon a hatóságok, miután valaki értesítette őket, hogy már egy ideje egyedül van - közölte a seriff irodája. Kiderült, hogy az anya Hálaadás előtt (nov. 25.) utazott el az államból, az apa pedig nem sokkal később.

A fiú elmondta, amikor megtalálták, hogy két hete nem ment iskolába, és fagyasztott ételeket hagytak neki a hűtőben, hogy ellássa magát. Miután a szülőket nem tudták elérni, a fiút átadták a gyermekvédelmi szolgálatnak.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.