Autóbalesetben meghalt a Jackfall Bormanufaktúra két borásza

baleset
2022 január 05., 14:44

A Blikk írta meg, hogy kedd délután 17 óra körül két autó ütközött össze az 58-as főúton, a pécsudvardi elágazásnál, és ketten olyan súlyos sérüléseket szenvedtek, hogy a helyszínen meghaltak.

Azóta kiderült, hogy Jandrasics Gábor és Burger Ottilia az áldozat. A két borász egy Villánytól 2 km-re lévő zsákfaluban, Kisjakabfalván üzemeltetett egy kis borászatot, a Jackfall Bormanufaktúrát.

„Szeretnénk mindenkit biztosítani arról, hogy a Jackfall Bormanufaktúra működését továbbra is biztosítjuk emléküket és szellemiségüket szem előtt tartva” – közölte a borászat. (Blikk)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.