Fedettpályás edzőcsarnok is épül az atlétikai stadion mellé

POLITIKA
2022 január 05., 11:47
comments 4

Fedett atlétikai edzőpálya is épülhet a Csepel-sziget északi csúcsán, az atlétikai világbajnokságra felhúzott atlétikai stadion túlpartján, írja Facebook-oldalán a K-Monitor korrupciófigyelő nonprofit civil szervezet.

link Forrás

A közbeszerzés eredményét kihirdető közlemény szerint az épület tervezése 488 millió forintba kerül, a munkát a Puskás Stadiont is tervező Közti nyerte el.

Posztjában a K-Monitor emlékeztet rá, hogy az atlétikai világbajnokság helyszíneinek átadása fejében beígért Egészséges Budapest Program közben a költségvetési kiadáscsökkentés áldozatául esett.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.