A Fidesz kampányrendezvény-szerű programjaira nem a párt, hanem egy helyi rádió fizette a terembérletet Szombathelyen

POLITIKA
2022 január 06., 08:32
comments 5

Dömötör Csaba szombathelyi fórumának, Hende Csaba konferenciájának és a Fidesz év végi vacsorájának a terembérletét is a Vasi Friss Rádió Kft. fizette ki - derül ki az ugytudjuk.hu adatigényléséből.

Ezeket a rendezvényeket a Haladás Sportkomplexum VIP termében tartották az október és december közti időszakban. A szerződés szerint a rádió egy 10 alkalomra szóló bérleti keretszerződést kötött, és alkalmanként 150 ezer forint + ÁFÁ-t fizetett ki értük.

photo_camera Dömötör Csaba fóruma Szombathelyen. Forrás: Hende Csaba facebook

A szombathelyi lap utánanézett annak, hogy miért egy külsős cég fizette ezeket az elég egyértelműen kampányrendezvénynek tűnő eseményeket. A rádió tulajdonosa Kis-Kádi Tamás, akit még az előző, fideszes városvezetés idején egy városi cég felügyelőbizottságába delegált a párt. Ezenkívül a Vasi Friss Rádió Kft. a kiadója a Fidesz közeli Frisss.hu-nak és a Frisss Rádiónak. Ez utóbbit évekkel ezelőtt a Rádió 1 hálózatába kapcsolták.

Sem Dömötör, sem Hende nem válaszolt a lap kérdéseire.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt