Rendőröknek adták ki magukat a rablók Romániában

külföld
2022 január 06., 10:05
comments 2

A brassói rendőrök 11 házkutatást tartottak Ilfovban és Călărasiban, rablássorozattal gyanúsított személyeknél. A bűnszervezet tagjai rendőrnek adták ki magukat, házkutatásnak álcázott akció során loptak a lakásokból - hivatkozik a rendőrség közleményére a Transindex.

A bűnözők ezzel a módszerrel több rablást is elkövettek 2021 júniusa és decembere között Brassó, Ialomita és Bákó megyében. A betörések alatt a sértetteket fenyegették és elkobzás címszó alatt pénzt, illetve értéktárgyakat vittek el az otthonokból. Az eltulajdonított vagyon nagyjából 100 000 euró.

A rendőrség 17 elfogatóparancsot adott ki a rablók ellen.

Szerző: Bódog Bálint.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt