Lopást gyanít a rendőrség a budai Várban történt incidens hátterében

bűnügy
2022 január 9., 10:28
comments 6

Zárt rendőrségi területre hatolt be valaki a budai Vár közelében szombat késő este, jelentette az MTI. A Telex egyik olvasója szerint az éjjel még a TEK páncélozott járműve is kivonult a helyszínre kb húsz rendőrségi kisbusszal együtt.

A rendőrség kora hajnalban csak egy egymondatos közleményt adott ki arról, hogy „több rendőri szerv (Készenléti Rendőrség, BRFK, TEK) részvételével intézkedés van folyamatban egy zárt rendőrségi területre történt illegális behatolás miatt”.

Vasárnap délelőtt ezt végül azzal egészítették ki, hogy „lopás gyanújával ismeretlen tettes ellen nyomoznak” a behatolás ügyében. (Via Telex, MTI. Címlapképünkön a TEK páncélozott szállító harcjárműve a ferihegyi reptér parkolójánál látható, a felvételt még 2016. március 22-én készítette Szigetváry Zsolt, az MTI fotósa.)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt