Céget alapított Szokira-Orbán Sára, a miniszterelnök lánya

gazdaság
2022 január 10., 07:45

Nem sokkal azután, hogy Orbán Ráhel saját céget alapított Odu Store néven babaruhák árusítására, a miniszterelnök életkor szerint következő lánya, Szokira-Orbán Sára is alapító cégtulajdonos lett - szúrta ki az mfor.hu.

A miniszterelnök 28 éves lánya a többségi tulajdonosa az Art Related Solutions Képzőművészeti Galéria és Tanácsadó Kft. nevű vállakozásnak. Aminek a következő tevékenységi körei vannak a cégiratok szerint:

  • üzletviteli tanácsadás
  • használtcikk bolti kiskereskedelme
  • máshova nem sorolható egyéb szakmai, tudományos, műszaki tevékenység

A kisebbségi tulajdonos Tajnafői Zita Diána, aki tavaly még biztosan a paksi atomerőmű törzskari igazgatóságának koordinációs szakértője volt, a kétezertízes évek elején pedig a Nemzeti Innovációs Hivatal főosztályvezetőjeként dolgozott.


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.