Félhivatalos: a segged is befagy a héten, a nagy tavakról nem is beszélve

időjárás
2022 január 10., 06:31
comments 10

Már mára, hétfőre virradóra is voltak óriási hidegek, néhol mínusz 14 fok is, a héten pedig végképp gyakorlattá válhat, hogy - főleg éjszakánként - úgy röpködnek a mínuszok, mint a szűk nadrágos NER-vállalkozók a BL-meccsekre.

Kedden is mínusz kettő-tizenkettőig hűl le éjjel a levegő, és napközben sem nagyon megy fagypont fölé, hogy szerda-csütörtök magasságában már olyan kifejezésekkel kelljen ismerkednünk, mint a mínusz tizenöt meg a mínusz tizenkilenc.

Este ugyan, de ez elég lehet ahhoz, hogy aminek korcsolyapályává kell változnia, az azzá váljon, a szó legjobb értelmében. Már most is lehet korizni egy rakás helyen, de a helyzet innentől napról napra csak fokozódik!


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.