Ellopott egy kiskutyát egy Tiszaörsön átutazó férfi

bűnügy
2022 január 12., 13:26

Egy kis méretű fajtatiszta kutyát csalogatott magához és tett be az autóba valaki egy tiszaörsi kisbolt előtt múlt péntek reggel.

photo_camera Fotó: police.hu

A tulajdonos szerint a kutya a család iskolába igyekvő gyereke után szökött ki a kapun, de a buszra már nem tudta követni.

A bejelentés után a rendőrök elemezték a rendelkezésre álló kamerafelvételeket, és előbb a járművet, majd a feltételezett elkövetőt is azonosították.

A rendőrök a 27 éves férfi tiszabői lakcímén végrehajtott kutatás során a kazánházban találták meg a négylábút, és visszaadták a tulajdonosának. A férfi csak átutazóban volt Tiszaörsön, amikor a kutyát elvitte.

A Tiszafüredi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetése miatt folytat eljárást. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.