Jó volt a hangulat az idei első kormányülésen

POLITIKA
2022 január 12., 09:45
comments 10

Orbán Viktor miniszterelnök vezetésével az idei évben szerdán ülésezett először Magyarország kormánya - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár.

A Karmelita kolostorban a miniszterek ezúttal a koronavírus-járvány elleni védekezésről, a gazdasági élet újraindításáról és több kiemelt gazdaságfejlesztési projekt állásáról tárgyaltak.

A kormányülésről Orbán Viktor kormányfő is posztolt fotókat a Facebook-oldalán. A képek alapján nevetgélős és jó volt a hangulat. Nem tudni, hogy mi volt a jó hangulat oka. Mi is megírtuk, hogy a járvány terjedését mutatja, hogy az elvégzett tesztek 43 százaléka kimutatta a vírust. Az államháztartás központi alrendszere pedig 5101,5 milliárd forintos hiánnyal zárt 2021-ben.

Pár példa a mosolygós és elégedett miniszterekről:

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt