Életveszélyes a Balaton jege

bulvár
2022 január 13., 14:36

Életveszélyes jelenleg a Balaton jegén tartózkodni, mert a part mellett csütörtök hajnalra kialakult jég mindössze 1-3 centiméter vastag, figyelmeztetett a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság. Azontúl, hogy balesetezhet a jégre lépő, még meg is büntetik, írják. A Balatonon a rendőrök fokozottan ellenőrzik a jégen tartózkodás szabályainak betartását:

a szabályszegőket figyelmeztethetik, de 5 ezertől 50 ezer forintig terjedő helyszíni bírsággal vagy szabálysértési eljárás indítása mellett akár 150 ezer forint pénzbírsággal is sújthatják.

(MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.