Nagyon hideg lesz a hétvégén

időjárás
2022 január 13., 14:25
comments 5

Csapadék nem, napsütés és hideg viszont lesz a hétvégén, derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből.

  • Pénteken napközben napos idő várható, majd a késő esti óráktól észak felől megnövekszik a felhőzet. A ködös tájakon előfordulhat jelentéktelen ónos szitálás, hószállingózás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 0 és mínusz 6 fok között alakul, de a szélvédett, illetve kevésbé felhős, hófödte részeken mínusz 10 fok alá is csökkenhet a hőmérséklet, ami a szeles tájakon viszont fagypont felett maradhat. A legmagasabb hőmérséklet általában 0 és plusz 8 fok között várható.
  • Szombaton szintén több órára kisüt a nap. A minimumok jellemzően mínusz 4 és plusz 4 fok között alakulnak, de a havas, illetve szélvédett tájakon ennél lényegesen hidegebb lesz. A nappali maximumok többnyire 3 és 8 fok között lesznek.
  • Vasárnap is fátyolfelhős, napos égbolt várható. Hajnalban általában mínusz 8 és mínusz 2 fok közötti hidegek lesznek, napközben plusz 2 és 8 fok közötti csúcsértékre kell készülni.

(MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.