Egyetlen poszttal verte péppé a liberális drogosokat Szánthó Miklós az Alapjogokért Központtól

POLITIKA
2022 január 14., 20:13
comments 42

Szánthó Miklós eddig is a kormány szórakoztatóbb közösségimédiás arcai közé tartozott, de pénteken délután egycsapásra a legnagyobbak közé emelkedett. Ekkor ugyanis a következő szöveget tette közzé grafika formájában a Facebookon:

A polgári-konzervatív kormány testtartása rést ütött a planetáris manipuláció pajzsán, példát mutat mintateremtésből.

Ideteszem a grafikát is, demonstrálandó, hogy nem viccelek:

A képhez szöveget is írt, de engem ez sem vitt közelebb a poszt értelmének megfejtéséhez:

🇭🇺💪 Mi, magyar konzervatívok megtörjük a kritika nélküli nyugatmásolás szokását és helyette saját, sikeres példákat teremtünk a világ számára.

Nem is tudom, hányszor olvastam el és mormoltam el magamban újra meg újra, hogy

A polgári-konzervatív kormány testtartása rést ütött a planetáris manipuláció pajzsán, példát mutat mintateremtésből.

Ritkán van ilyen, de tényleg el sem tudom képzelni, hogy mit jelent ez.

  • Fejen állva tartották meg a kormányülést, ami akkora sikernek bizonyult, hogy a kazah és az orosz kormány is átvette a módszert?
  • Megalakult a kormánypárt műúszó csapata?
  • Az ISIS-tagok és a fehér felsőbbrendűség amerikai híveinek a mintájára - ők spéci ujjtartásokkal jeleznek egymásnak - kitaláltak egy olyan testtartást, amiről a fideszesek szavak nélkül is felismerik egymást?
  • Lehet, hogy ez a “Galaxis útikalauz fideszeseknek” nyitómondata, mert Szánthó bennfentesként megkapta a drótot, hogy a Földet mindjárt elpusztítja egy bolygóközi lipsi kultúra?

Tényleg tippem sincs, hogy Szánthó miért posztolhatta ki ezt és mi a Mondat jelentése. Így egyet tehetek: megkérem a kommentelőket, hogy akinek van komoly, végiggondolt tippje, az írja meg ide alulra.

Ja, és Szánthó ráadásul nem csak az Alapjogokért Központ vezetője, hanem a KESMA kuratóriumának elnöke is, vagyis a fentieket a gigantikus fideszes sajtóbirodalom formális vezetője posztolta ki.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.