Harrach Péter a jelek szerint nem jött rá, hogy melyik volt a magyar csapat a kézilabda-Eb nyitómeccsén

január 14., péntek 15:24
17

Mint sajnos közismert, a magyar férfi kéziválogatott 28-31-re kikapott Hollandiától a hazai rendezésű Európa-bajnokság nyitómeccsén, ráadásul úgy, hogy az ellenfél lényegében végig vezetett. Nem is csoda, hogy Kósa Lajos képviselő a meccs után a következő szöveggel írt Facebook-posztot:

“Hát ez nem sikerült… és a portugálok meg az izlandiak ennél sokkal jobbak! Nehéz lesz a továbbjutás!”


De nem mindenki ekkora savanyújóska a kormánypártban! Harrach Péter ugyanis ezt a kommentet fűzte képviselőtársa sóhajtozásához:

Harrach Péter

🤾🏻♂️ Hajrá, magyarok! 🇭🇺 Így tovább! Nagyon szép játék👏

Érdekes, hogy még maguk a leginkább érintett magyar játékosok sem osztották Harrach lelkesedését. Ancsin Gábor, a magyar válogatott jobbátlövője egyenesen azt nyilatkozta a Nemzeti Sportnak, hogy

„Borzasztó rossz napot fogott ki mindenki, nem működtünk csapatként. Küzdöttünk, harcoltunk, de mindezt bután csináltuk. Az elmúlt három év legrosszabb mérkőzését játszottuk…”

Gulyás István szövetségi kapitánynak sem tetszett a meccs, ő olyanokat mondott utána, hogy

“Próbáltuk ezt, próbáltuk azt, de semmi sem működött. (...) ami kézilabdában hiba létezik, azt mi mind elkövettük: bedobásból eladtuk a labdát, szabálytalan csere volt, az egyik bedobott hetes után középen átfutottunk, azért kaptunk két percet. Nem nagyon sikerült lenyugtatni a játékosokat, és így a meccs végéig tartott a görcs, ebbe rokkant bele a csapat. Támadásban teljesen lefagyott a társaság, ilyet az elmúlt két és fél évben még sosem tapasztaltunk. Ötlettelenül játszottunk.”

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt