Mentőautónak csapódott egy jeges úton kisodródó autó Szerencsnél, a szállított beteg is megsérült

baleset
2022 január 14., 12:08

"Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2022. január 14-én, 10 óra körül Szerencs közelében, a 3622-es számú úton. Egy autó vezetője Szerencs irányából Prügy felé tartott, amikor az elsődleges adatok szerint feltehetően a jeges úttesten megcsúszott, és áttért a szemközti sávba, ahol nekiütközött egy mentőautónak" - számolt be a Police.hu a balesetről, melyben a mentőbe csapódó autó sofőrje, a mentőautó vezetője, a mentőápoló és a szállított beteg is megsérült.

link Forrás


A helyszínelés és a mentés idejére a rendőrség átmenetileg lezárta az útszakaszt, a forgalmat Prügy felé terelték. A rendőrség a cikkben külön felhívja az autósok figyelmét arra, hogy az út- és időjárási viszonyokat minden esetben vegyék figyelembe vezetés közben, hiszen csak így lehet elkerülni a hasonló, akár súlyosabb baleseteket. (Police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.