Mentőautónak csapódott egy jeges úton kisodródó autó Szerencsnél, a szállított beteg is megsérült

baleset
2022 január 14., 12:08

"Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2022. január 14-én, 10 óra körül Szerencs közelében, a 3622-es számú úton. Egy autó vezetője Szerencs irányából Prügy felé tartott, amikor az elsődleges adatok szerint feltehetően a jeges úttesten megcsúszott, és áttért a szemközti sávba, ahol nekiütközött egy mentőautónak" - számolt be a Police.hu a balesetről, melyben a mentőbe csapódó autó sofőrje, a mentőautó vezetője, a mentőápoló és a szállított beteg is megsérült.


A helyszínelés és a mentés idejére a rendőrség átmenetileg lezárta az útszakaszt, a forgalmat Prügy felé terelték. A rendőrség a cikkben külön felhívja az autósok figyelmét arra, hogy az út- és időjárási viszonyokat minden esetben vegyék figyelembe vezetés közben, hiszen csak így lehet elkerülni a hasonló, akár súlyosabb baleseteket. (Police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt