"El tudod képzelni, hogy minden nap mellette ébredj? Istenem!"

január 15., szombat 11:50
2

Egy illinois-i bíró büntetésre számíthat, miután kigúnyolt egy ügyvédet, miközben nem vette észre, hogy megjegyzéseit élőben közvetítik a YouTube-on - írta az apnews.com. William Raines bíró konkrétan Jennifer Bonjean ügyvédről tett megjegyzéseket, miután megjelent előtte egy bírósági tárgyalás során. Bonjean egy New York-i székhelyű ügyvéd, aki számos előkelő ügyfelet képviselt szerte az országban, köztük Bill Cosbyt is.

Jennifer Bonjean Bill Cosbyval Fotó: MICHAEL ABBOTT/Getty Images via AFP

"El tudod képzelni, hogy minden nap mellette ébredj? Istenem!" – mondta Raines, amikor Bonjean távozása után a tárgyalóteremben beszélgetett két helyettes államügyésszel és egy asszisztens védőnővel. "Nem tudnám elképzelni akkor sem, ha fizetne nekem". Röviddel később Raines nyilvánvalóan rájött, hogy megjegyzéseit még mindig sugározzák és a videó véget ért.

Bonjean szexistának és sértőnek nevezte a kijelentéseket, és elmondta, hogy a beszélgetésben részt vevő két ügyész, valamint Kim Foxx, Cook megyei államügyész bocsánatot kért. William Raines bíró viszont nem nyilatkozott.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt