"El tudod képzelni, hogy minden nap mellette ébredj? Istenem!"

külföld
2022 január 15., 11:50
comments 2

Egy illinois-i bíró büntetésre számíthat, miután kigúnyolt egy ügyvédet, miközben nem vette észre, hogy megjegyzéseit élőben közvetítik a YouTube-on - írta az apnews.com. William Raines bíró konkrétan Jennifer Bonjean ügyvédről tett megjegyzéseket, miután megjelent előtte egy bírósági tárgyalás során. Bonjean egy New York-i székhelyű ügyvéd, aki számos előkelő ügyfelet képviselt szerte az országban, köztük Bill Cosbyt is.

photo_camera Jennifer Bonjean Bill Cosbyval Fotó: MICHAEL ABBOTT/Getty Images via AFP

"El tudod képzelni, hogy minden nap mellette ébredj? Istenem!" – mondta Raines, amikor Bonjean távozása után a tárgyalóteremben beszélgetett két helyettes államügyésszel és egy asszisztens védőnővel. "Nem tudnám elképzelni akkor sem, ha fizetne nekem". Röviddel később Raines nyilvánvalóan rájött, hogy megjegyzéseit még mindig sugározzák és a videó véget ért.

Bonjean szexistának és sértőnek nevezte a kijelentéseket, és elmondta, hogy a beszélgetésben részt vevő két ügyész, valamint Kim Foxx, Cook megyei államügyész bocsánatot kért. William Raines bíró viszont nem nyilatkozott.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.