Orbán Viktor nem vacsorára érkezett az öttömösi disznóvágásra

POLITIKA
2022 január 15., 11:01
comments 9

Orbán Viktor kormányfő szombaton sem tétlenkedik, hanem a Facebook-oldalára kitett fotó tanúsága szerint az első idei disznóvágására volt hivatalos a Csongrád-Csanád megye nyugati határán fekvő Öttömösre. Vendéglátója pedig Mihálffy Béla, akit a Fidesz szegedi szervezete december elején választott meg a kormánypárt helyi jelöltjének a 2022-es választásra. A fotón éppen az látszik, amint egy leszúrt koca oldalát a miniszterelnök egy lángszóróval perzseli látható elégedettséggel.

A disznóvágásokkal kapcsolatban korábban kifejtette, hogy nem szereti az elméleti embereket, mert "ha disznóvágás van, ez a típus a vacsorára jön, de ezt senki se bánja, mert legalább nincs láb alatt, amíg a többiek dolgoznak". Orbán Viktor a kép szerint időben érkezett a disznóvágásra és nincs láb alatt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.