Jeszenszky Géza: Antall József grafikonnal magyarázta el, hogyan tud egy férfi örömet szerezni egy nőnek

SZEX
2022 január 16., 13:33
comments 15

A Klubrádió Világtalálkozó című műsorában legutóbb Czutor Zoltán zenész és a 80 éves Jeszenszky Géza volt vendég.

link Forrás

Az Antall-kormány egykori külügyminisztere a nála 9 évvel idősebb Antall József gimnáziumi tanítványa is volt, erről az időszakról is mesélt.

Jeszenszky szerint Antall az akkori viszonyok között ha nem is volt éppen jampec, polgári módon öltözködött, még osztálykirándulásra is nyakkendőbe járt, ami szerinte egyfajta lázadás volt az 1950-es években.

Antall József miniszterelnök 1990-ben
photo_camera Antall József miniszterelnök 1990-ben Fotó: Szalay Zoltán/Fortepan

Elsősorban a tudása, a szarkasztikus megjegyzései, a humora és a közvetlensége miatt volt egyfajta példakép, mondta Antallról Jeszenszky, majd olyasmit árult el, ami elég meglepő lehet a háta mögött Savanyú Józsiként is emlegetett néhai miniszterelnökről eddig ismertek alapján:

„Tehát mondjuk egy fiúgimnázium volt, a lányokról fűződő viszonyról nagyon hasznos dolgokat hallottunk. (…) Ha elmondhatom: hogyan tud egy férfi örömet szerezni egy nőnek, hogy ne csak saját örömével törődjön. Még grafikont is rajzolt hozzá.”

Hogy pontosan mit takart a tanítás az örömszerzésről, azt Jeszenszky – aki később Antall József unokahúgát vette feleségül – nem részletezte.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.