Hodász atya: Nem tudom, hogy valóban létezik-e meleglobbi, és hogy szükség van-e erről népszavazást tartani

POLITIKA
2022 január 17., 17:49
comments 16

„Meglátásom szerint a mai fiatalságot fenyegető veszélyek között nem a meleglobbi a legnagyobb, és ami még nagyobb baj, hogy vannak olyan veszélyek a fiatalokkal kapcsolatban, amik nem majd a jövőben begyűrűznek nyugatról, és meg kellene védeni őket, hanem olyan dolgok, amik már most itt vannak,” kezdte Hodász András a "Van nagyobb baj, mint az LMBTQ-lobbi!" című videóját. A katolikus pap az iskolákat járva azt látja, hogy rengeteg fiatal küzd depresszióval, szorongással, elmagányosodással.

„És ez olyan dolog, ami nem valamikor a jövőben, hanem hihetetlen mértékben, nagyon nagy számban jelen van itt és most,”

mondta. Szerinte nem a meleglobbiról kéne beszélni, hanem erről a sokkal nagyobb problémáról, ami ténylegesen tönkreteszi a mai fiatalok életét. A koronavírus okozta járvány csak az egyik ok, állítja Hodász, az iskolások rendkívül túl vannak terhelve. A videót azzal zárja, hogy

„nézzétek, nem tudom, hogy valóban létezik-e meleglobbi. Nem tudom, hogy valóban reális veszély-e. Nem tudom, hogy szükség van-e erről népszavazást tartani. Egy dolgot tudok: hiába érjük el, hogy a gyerekek megmaradjanak a születési nemükben, ha felvágják az ereiket, vagy felakasztják magukat vagy egész egyszerűen csak boldogtalan felnőttek lesznek.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt