Lövöldöző embercsempészt keres a TEK az osztrák-magyar határon

bűnügy
2022 január 17., 13:20
comments 4

Ausztriából Magyarországra menekült egy embercsempész, miután rálőtt az osztrák katonákra, írja a Nyugat.hu. Hétfő reggel intették le a férfi kisbuszát az eberau-i határátkelőnél, de nem állt meg, továbbhajtott. Az őt üldöző katonákra rálőtt, és gyalog visszamenekült a magyar oldalra. A lövöldözésben senki sem sérült meg. A hátrahagyott kisbuszban 12 menekültet találtak, és egy moldáv férfit, a lövöldöző a szentpéterfai elhagyott határőrlaktányába futott. A nyugat.hu beszámolója szerint az épületet körbevették a TEK fegyveresei.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.