Késsel és fejszével fenyegette férjét, poharat tört szét az arcán

bűnügy
2022 január 18., 10:30
comments 1

Egy 54 éves nő 2021 áprilisa óta rendszeresen bántalmazta férjét, volt, hogy késsel és fejszével fenyegette. Január 17-én összevesztek, ekkor üvegpohárral sebezte meg a férfi arcát. A férj könnyű sérüléseket szenvedett, majd kérte a rendőrség segítségét.

„A rendőrök a bejelentést követően a feltételezett elkövetőt a lakhelyén elfogták, és előállították a Kaposvári Rendőrkapitányságra. A nyomozók az 54 éves nő ellen – a férfi védelmében – ideiglenes megelőző távoltartó határozat hoztak, valamint kapcsolati erőszak bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki” – írja a Police.hu.

Amennyiben Ön bántalmazás (akár szóbeli, lelki, fizikai, szexuális erőszak) áldozata, joga van segítséget kérni. Ha a sérelmére bűncselekményt követtek el, jelentkezzen bármelyik rendőrkapitányságon, vagy tegyen bejelentést a 112-es központi segélyhívón!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.