Márki-Zay Péter a Völner-ügyről: Az elmúlt 12 év az erkölcsök rombolásáról is szólt

január 18., kedd 8:42
7

„Az elmúlt 12 év az erkölcsök rombolásáról is szólt. Arról, hogy vezető fideszes ismerősének, barátjának lenni a legfontosabb »tudás«, ami Magyarországon elképzelhető. Üti a tehetséget, a szorgalmat és leginkább a tisztességet. Aki ma Magyarországon nyakig van a NER-ben, annak még az egyetemi vizsgákon sem kell megjelennie, mert fentről intézik, hogy átmenjen. A többség éjszakákat tanul végig, de ha befolyásos fideszes az ember, akkor elég egy telefon és egy kacsintás a vizsgán”

– írta a Völner-ügyről Facebookon Márki-Zay Péter, az egyesült ellenzék miniszterelnök-jelöltje, aki hozzátette, szerinte „ez a történet kicsiben mutatja azt, ahogy a Fidesz az egész országot működteti”, miszerint „a kiváltságosoknak mindent szabad, a szabályok csak a többiekre vonatkoznak, akik a félelmetes áremelkedések és a megélhetési válság javát is cipelik”.

Hétfőn jelent meg a „Schadl-Völner ügy” nyomozati irata alapján készülő cikksorozatunk első része, amelyből kiderül, hogy a Völner-ügy kulcsfigurája, Schadl György egyetemi vizsgákat intézett Rogán kabinetfőnökének.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt