Rendkívüli élő adás a Völner-ügyről a 444 Facebook-csoportjában

444
2022 január 18., 12:49
comments 2

Kedd este 8-kor élő adásban beszélgetünk a 444 zárt Facebook-csoportjában Miklósi Gáborral, „A Völner-ügy kulcsfigurája egyetemi vizsgákat intézett Rogán kabinetfőnökének” című cikk szerzőjével.

A cikk miatt már a megjelenés napján vizsgálat indult több egyetemen - ugyanakkor ez még csak a sorozat első része.

Ha még nem vagy tag, ne csüggedj, ha előfizetsz, és belépsz a Körbe, nemcsak a 444 lezárt anyagait láthatod, de beveszünk a 444 zárt Facebook-csoportjába, a Közértbe is. Sőt, ha az előfizetési csomagok közül a Belső Kör opciót választod, ajándékba postázzuk neked a Makró legújabb számát is.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt