Rendkívüli élő adás a Völner-ügyről a 444 Facebook-csoportjában

444
2022 január 18., 12:49
comments 2

Kedd este 8-kor élő adásban beszélgetünk a 444 zárt Facebook-csoportjában Miklósi Gáborral, „A Völner-ügy kulcsfigurája egyetemi vizsgákat intézett Rogán kabinetfőnökének” című cikk szerzőjével.

A cikk miatt már a megjelenés napján vizsgálat indult több egyetemen - ugyanakkor ez még csak a sorozat első része.

Ha még nem vagy tag, ne csüggedj, ha előfizetsz, és belépsz a Körbe, nemcsak a 444 lezárt anyagait láthatod, de beveszünk a 444 zárt Facebook-csoportjába, a Közértbe is. Sőt, ha az előfizetési csomagok közül a Belső Kör opciót választod, ajándékba postázzuk neked a Makró legújabb számát is.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.