A Momentum válasza a farhátazásra: elviselhetetlenek az Iphone-osok terhei

publicisztika
2022 január 19., 14:50
comments 16
photo_camera Fotó: Vera

Eddig tartott a csirkefarhát hatósági árassá tétele miatti általános sokkhatás. Csillag Tamás, a Momentum Nagy-Britanniában élő politikusa taktikusan várt pár napig, majd egyetlen Facebook-poszttal megmutatta, hogy ezt az ellenzéket már nem olyan könnyű betojatni. Csillag a "csináljuk ki őket a saját fegyvereikkel" Márki-Zay-i tézisének megfelelően a következő jelszóval nyerte meg lényegében már január közepén az áprilisi választásokat:

Ezek után egy kérdés maradt áprilisig: a húsbavágó szlogentől feltüzelt milliók vajon képesek lesznek-e kivárni a szavazófülék megnyitását vagy a saját kezükbe veszik a dolgot.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.