Kunhalmi Ágnes koronavírusos, kórházban van

járvány
2022 január 20., 17:32
comments 17

Kórházba került Kunhalmi Ágnes, olyan rosszul lett a koronavírus-fertőzéstől. Az MSZP politikusa a Facebook-oldalán számolt be arról, hogy szerda este szúrt a háta, majd hajnalban arra ébredt, hogy, mint írja, "mindjárt kiszakad a tüdőm a hátamon keresztül". Ezek után a Honvéd kórházba került. Mint írja, orvosai szerint lesz még pár nehéz napja, de reméli, egyre jobban lesz.

link Forrás

"Nagyon szépen kérek mindenkit, vegye fel az oltásokat, ez nem játék! Vigyázzatok magatokra!"-üzeni követőinek a kórházból Kunhalmi, aki, mint írja, két AstraZeneca- és egy Pfizer-oltást kapott.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.