50 kilométeren keresztül menekült autójával a rendőrök elől egy férfi Soltvadkertnél

január 21., péntek 11:47

Egy férfi kedden Soltvadkerten a rendőrök jelzése ellenére sem állt meg autójával, ami után a rendőrök 50 kilométeren keresztül üldözték. Menekülés közben több közlekedési szabályt megszegett, volt, hogy 170-180 kilométer/órával ment, a többi autóst veszélyeztetve. Az 54-es úton pedig megpróbált leszorítani több, az üldözésébe bekapcsolódó rendőrautót.

A rendőrök végül az M5-ös autópálya felhajtójánál lévő körforgalmat lezárva állították meg a férfit, aki hátramenetbe kapcsolt, és nekiment a mögötte álló rendőrautónak. Még ezután is ellenállt a rendőri intézkedésnek, de végül megbilincselték.

Az első fokon eljáró nyomozási bíró a bűnismétlés, szökés és elrejtőzés veszélye miatt a legsúlyosabb kényszerintézkedés elrendelését látta indokoltnak a büntetett előéletű férfi ellen, aki vallomásában beismerte, hogy vezetés közben alkoholt, korábban pedig drogot is fogyasztott. (MTI)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt