Összehangolt támadást indított a propagandamédia Hadházy Ákos ellen egy 2005-ös gyerekbántalmazási ügy miatt

POLITIKA
2022 január 21., 15:16
comments 37

Teljes fegyverzetben indított támadást a központi irányítású kormánymédia Hadházy Ákos független ellenzéki képviselő, az áprilisi választás zuglói egyéni jelöltje ellen. Arról írnak, hogy nevelt fia apja szerint a politikus 2005-ben megverte a gyereket.

E pillanatban a következők tudhatók az ügyről:

A héten megjelent egy bejegyzés a Blogspot ingyenes szolgáltatón létrehozott Nevelőapa blogon, ami a blog első és mindmáig egyetlen posztja volt, és azóta el is tüntették onnan. Az ismeretlen szerző ebben - több dokumentum részleteinek bemutatásával - egy 2005-ös ügyről írt, amikor Hadházy Ákos nevelt fiának apja azzal vádolta meg a gyámhatóságnál a későbbi politikust, akkor szekszárdi állatorvost, hogy az nyaralás közben úgy megverte a gyereket, hogy annak felrepedt a fejbőre, amit össze kellett varrni.

Az ügyben a 444 információi szerint a szekszárdi gyámügy, majd a rendőrség is vizsgálódott, az eljárást végül lezárták, Hadházyt semmivel sem gyanúsították meg.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.