Schafer András az Union Berlinbe igazolt, de jól tette-e vajon?

németország
2022 január 21., 12:11


Újabb magyar focista egy európai topligában: a válogatott Eb-sztárját, a középpályás Schäfer Andrást pénteken leigazolta a Bundesligában pillanatnyilag BL-selejtezős, 5. helyen álló Union Berlin.

"Egy ideje közelről figyeltük Andrást, tetszett a mentalitása, a bátor labdás játéka és hogy mennyit fejlődött."

Oliver Ruhnert, az Union Berlin sportigazgatója ezekkel a szavakkal kommentálta a hírt a klub honlapján. Ez nem csak üres udvariaskodás volt Ruhnert részéről, mert Schäfer a Nemzeti Sportnak adott friss interjújában elárulta, hogy az Union tavaly nyáron, az átigazolási időszak utolsó napjaiban már érdeklődött iránta, sőt a játékos tudomása szerint konkrét ajánlatott is tett érte.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.