Kósza golyó végzett egy brit asztrofizikussal Atlantában

január 22., szombat 18:39
20

Egy kósza golyó miatt vesztette életét egy brit asztrofizikus a georgiai Brookhavenben, Atlanta egy jobb módú elővárosában, ami amúgy biztonságos környéknek számít.

Matthew Willson, a 31 éves brit asztrofizikus, akivel egy kósza golyó végzett Georgiában Fotó: Brookhaven PD - közkincs

A 31 éves Matthew Wilson a múlt pénteken érkezett Georgiába barátnőjéhez, Katherine Shepardhoz. "Három hónapig maradt volna, mert egy ideje távkapcsolatban élünk. Felszedtem a reptéren, elvittem a kedvenc kajáló helyére, másnap meg már távozott is" - mesélte a megtört Shepard a helyi WSB-TV tévéadó híradójának. Shepard és Willson három éve jártak.

Shepard elbeszélése szerint január 16-án hajnalban lövöldözésre ébredtek, a Shepard lakása mögötti bérházban adott le valaki harmincnál is több lövést. Az egyik golyó átütötte Shepard lakásának a falát, és eltalálta Willsont.

"Még vagy húsz percig tartottam a karjaimban a mentőre várva. Még akkor is lövöldöztek" - mesélte.

A rendőrség pont a lövöldözés miatt a közelben volt, így amikor befutott Shepard segélyhívása, azonnal a helyszínre siettek, és egyből értesítették a mentőket is. "Dr. Willsont egyből a közeli baleseti központba szállítottuk, de ott belehalt a sérüléseibe" - nyilatkozta Jake Kissel, a brookhaveni rendőrség nyomozórészlegének őrmestere. Elmondása szerint a lövöldözés minden jel szerint "véletlenszerű cselekmény" volt, vagyis nem egymásra, hanem összevissza lövöldöztek ismeretlenek. (Via Atlanta Journal Constitution)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt